Подробен анализ на ходила и стойка

Работим с висок клас апаратура, която прави цялостна 3-D AI диагностика на ходилата и стъпалата.

Подробен анализ на ходила и стойка

Какви са възможните следствия от неправилна стойка?

Диагностката се прави посредством най-висок клас апаратура без еквивалент в класа си. На екрана може да се види точно как и колко стъпвате върху гладка повърхност. Това няма как да се разбере с просто око от ортопед

  • 01 Болки в стъпалата

    Метатарзалгия, халукс валгус, изкривени пръсти на краката, пръсти чукчета, крампи, схващания, шип в петата, чувствителни стъпала, диабетно стъпало, болки в петите.

  • Подуване, оток, болки в ахилесите (възпалени ахилесови сухожилия).

  • Възпалено пателарно (под коленно) сухожилие, износени хрущяли, проблеми с менискус, възпалено илиотибиално сухожилие (щракащо бедро), осгуд шлатер (болки на растежа).

  • Износване, възпаление на ишиасния (седалищен) нерв.

  • Болки в гърба. Болки във врата. Блокажи в сакроилиачната става, болки в лумбалната област, износени междупрешленни дискове, протрузии, дискови хернии, кифоза, лордоза, сколиоза, плексит, ошипяване.

 

Ако имате един или повече от изброените симптоми, Вие със сигурност имате нужда от анализ на ходила и стойка и изработка на индивидуални ортопедични стелки.

Доверете ни се и ще намалите болките и травмите по костно-ставния апарат, често пъти причинени от неправилна стойка. Погрижете се за своето здраве, като се погрижите за своите ходила!