ТТС “Трансдермална Терапевтична Система” на компания DoctoreM.

Това е методът за приемане на активно вещество директно в капилярите чрез преминаването му през кожата, без да се губи дозата по време на процеса на усвояване в храносмилателната система.

Трансдермална Терапевтична Система

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ТТС?

Продуктите на Doctorem работят с TTS (трансдермална терапевтична система) технология. Всеки продукт на има широко приложение и в същото време е насочен към подобряване на функционирането на определени органи и области от човешкия живот. Всички продукти са сертифицирани и стават все по-разпознаваеми и популярни в много страни по света.

  • 01 Ускорен ефект

    Трансдермалните пластри се отличават с бърз и ефективен начин на доставка на субстанцията. Поради техния дизайн, те позволяват на активните съставки да бъдат усвоени от организма по-бързо.

  • Трансдермалните пластри обикновено не преминават през черния дроб при абсорбция, което означава, че не натоварват този важен орган. Това ги прави предпочитан избор пред форми на прием на лекарства, които могат да оказват негативно въздействие върху черния дроб.

  • Тези пластри са меки и лесни за прилагане. Те освобождават субстанцията постепенно в продължение на дълъг период от време, предоставяйки постоянна и стабилна терапия.

  • Трансдермалните пластри обикновено намаляват риска от стомашно-чревни странични ефекти, тъй като не преминават през храносмилателния тракт и попадат директно в кръвта.

  • Тези пластри са обикновено добре толерирани от пациентите и имат висока съвместимост с различни видове терапии и лечение.

  • Трансдермалните пластри са често предпочитани при деца или пациенти, които имат затруднения с преглъщането на таблетки или капки. Те предоставят алтернативен начин за прием на медикаменти.

  • ози тип пластри може да бъде използван за пациенти с бавно освобождаване, като тези с болести като Алцхаймер, които изискват постоянна и стабилна доставка на медикаменти.

  • За разлика от някои други форми на лечение, трансдермалните пластри обикновено намаляват риска от алергични реакции и минимизират нежеланите странични ефекти, тъй като се прилагат навън от кожата.

 

Видове трансдермални пластири

Пластрите предлагат няколко предимства, които ги правят предпочитан избор за доставка на медикаменти и терапия при различни заболявания и здравни състояния.