Изработка на индивидуални ортопедични стелки

Ние разполагаме с различни видове заготовки от всички номерации. Нашите модели стелки могат да бъдат поставени спокойно в официална, спортна, работна и специализирана обувка.

Изработка на индивидуални ортопедични стелки

Изработка на индивидуални ортопедични стелки.

Ние разполагаме с различни видове заготовки от всички номерации. Нашите модели стелки могат да бъдат поставени спокойно в официална, спортна, работна и специализирана обувка. Подходящи са за всички спортове, включително футбол , ски, кънки и др. Ние използваме „Термофит“ технология. Нашата задача е да поставим тялото в неутрална позиция, за да може стелката да застине правилно по формата на стъпалото. Процедурата по формоване отнема около 2 минути. Времето за изработка на 100% индивидуални стелки отнема 10 минути.

При подрастващите, спортистите и хората, работещи по цял ден на крак, стойката на тялото е от изключително значение. Чрез навременната диагностика на проблема и направата на индивидуални ортопедични стелки, може да се избегнат по нататъшни проблеми с травми и неразположения в мускулатурата, сухожилията и костно-ставния апарат. При настъпване на бързия растеж на децата е изключително важно те да бъдат изправени. По този начин тялото се развива симетрично, без да губи своята геометрия. Ето защо е важно сводовете на стъпалата да бъдат подкрепени, да вървим изправени и да избегнем травми по време на спорт или ежедневна дейност.