Канген вода (тип)

Описание на продукта

pH 8.5-9.5

Този тип вода е идеална за пиене и здравословно готвене. Тази богата на водород вода с електролитно намаление възстановява алкалното състояние на организма, което е оптимално за доброто здраве. Водата Kangen е също така щадяща за вашия бюджет и за околната среда. Забравете за купуването и съхраняването на всички онези скъпи пластмасови бутилки за вода!

Предназначение:

Пиене: Пийте вода Kangen през целия ден. За разлика от чешмяната вода, водата Kangen няма неприятна миризма, има по-лек вкус и приятно сладък вкус.

Подготовка на храната: Почистете зеленчуците и рибата. Подобрете вкуса на броколи, лук, бамбук и др., като ги сварите предварително във вода Канген. Използвайте по-малко подправки и сол.

Кафе и чай: Ще се изненадате от прекрасния цвят, вкус и аромат на кафето или чая, приготвени с вода Kangen. Можете също така да използвате по-малко кафе или чай и въпреки това да постигнете пълен богат вкус благодарение на способността на водата да извлича.

Готвене: Водата Канген извлича аромата на съставките, така че те стават крехки и сочни. Затова храната не се нуждае от толкова много подправки и може да се избегне излишната сол.

Растения: Водата Канген може да даде свежест и живот на растенията. Водата стимулира покълването и подобрява развитието на разсада.